На Донеччині затримали чоловіка, який хотів продати гранатомети та набої

На Донеччині затримали чоловіка, який хотів продати гранатомети та набої
Вилучені боєприпаси

Мешканець Ольгінки розгулював по селищу з гранатометом та пропонував мешканцям придбати за вигідною ціною боєприпаси

У населеному пункті Ольгинка Волноваського району поліція затримала місцевого жителя, який пропонував своїм односельцям придбати в нього боєприпаси.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецької області. 

«До співробітників Волноваського відділу поліції надійшла інформація про те, що місцевий мешканець Ольгінки розгулює по селищу з гранатометом та пропонує односельчанам придбати за вигідною ціною боєприпаси. В той момент, коли чоловік підходив до свого помешкання, тримаючи в руках «товар»,  був затриманий правоохоронцями. Крім того, за місцем мешкання раніше судимого правопорушника знайдено сумку з набоями», - йдеться у повідомленні.

Як додають у поліції, наступного дня правоохоронці дізналися, що чоловік ховає ще декілька одиниць боєприпасів у парку неподалік дома. Провівши перевірку, правоохоронці знайшли два РПГ- 7, які були сховані у кущах. Всього вилучено чотири РПГ-22 та РПГ-7 і майже півтисячі набоїв до автомата Калашникова.

На питання співробітники поліції навіщо йому вибухонебезпечні предмети чоловік відповів, що хотів продати їх, або виміняти на алкоголь.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: