На кожного з 24 українських моряків точно є як мінімум один адвокат, - Полозов

На кожного з 24 українських моряків точно є як мінімум один адвокат, - Полозов
Полозов стверджує, що захисники українських громадян і зокрема, військовополонених, відчувають тиск, як у Москві, так і у окупованому Криму

«На прес-конференції, присвяченій справі військовополонених моряків, я представлятиму усю команду адвокатів», - поінформував адвокат

Адвокат Микола Полозов повідомив, що команда адвокатів для захисту українських моряків вже сформована і вони вже почали свою роботу. Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Полозова, на кожного з 24 захоплених в полон Росією моряків точно є як мінімум один адвокат.

«На прес-конференції, присвяченій справі військовополонених моряків, я представлятиму усю команду адвокатів», - поінформував правозахисник.

Полозов стверджує, що захисники українських громадян і зокрема, військовополонених, відчувають тиск, як у Москві, так і у окупованому Криму. Про це свідчить нещодавній арешт, а потім звільнення адвоката Еміля Курбедінова, який займається складними політичними справами і зараз також захищає українського моряка Богдана Небилицю.

«Очевидно, що є бажання (російської окупаційної, - «Главком») влади завадити Курбедінову захищати українців. Я це розцінюю, як факт тиску. Так, звичайно, вони можуть тиснути на окремих адвокатів. Але на команду адвокатів тиснути буде дуже складно», - впевнений Микола Полозов.

Як повідомлялося, Саміт ЄС вимагає негайного звільнення українських моряків.

20-річного моряка Зінченка посадили в камеру до кавказького екс-міністра.

Найстарший із захоплених Росією моряків зустрівся із адвокатом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: