На Львівщині від коронавірусу померло ще дві людини

На Львівщині від коронавірусу померло ще дві людини
На Львівщині від коронавірусу померло ще дві людини

За попередню добу було госпіталізовано з підозрою на коронавірус 31 особу

У Львівській області померли ще двоє пацієнтів, у яких було діагностовано коронавірусну інфекцію.

Про це повідомила керівник міського штабу протидії Covid-19 Галина Слічна, передає пресслужба Львівської міськради.

«Чоловік з Жовківського району, 1955 року народження (64 роки), помер сьогодні, 15 травня. 5 травня його госпіталізували до Центру легеневого здоров'я з двобічною пневмонією», - зазначила Слічна.

Позитивний результат тесту, що підтвердив коронавірус, у лікарні отримали у 9 травня. Серед супутніх захворювань - цироз печінки.

Слічна також повідомила, що сьогодні, 15 травня, зафіксували смерть жінки зі Стрийського району.

«Жінка зі Стрийського району, 1939 року народження, померла також сьогодні. З 5 травня перебувала на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні. Позитивний результат тесту, що підтвердив наявність коронавірусу, отримали сьогодні, 15 травня. У пацієнтки були супутні захворювання - хронічна серцева недостатність та хвороба Паркінсона», - зауважила вона.

За даними Львівської ОДА, за попередню добу було госпіталізовано з підозрою на коронавірус 31 особу, скеровано на самоізоляцію 250 осіб, знаходяться в стаціонарах 311 хворих: 167 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 50 – в Центрі легеневого здоровя, 47 – у 8 міській клінічній лікарні, 45 – у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 2 – у Львівській обласній дитячій лікарні. 23 людини перебувають на лікуванні у відділенні реанімації, 6 – на апараті штучної вентиляції легень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: