На підприємстві Фірташа стався викид аміаку

На підприємстві Фірташа стався викид аміаку
ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот»

Міська влада закликає громадян дотримуватися спокою

На ПрАТ «Сєверодонецьке об'єднання Азот» (Луганська область) стався витік аміачної води. Про це повідомляється на сайте міської ради Сєверодонецька.

Як наголошується в повідомленні, витік стався 27 серпня близько 21 години. За даними міськради, витік було оперативно усунуто.

«На цей час був штиль, тому забруднення атмосфери міста за даними, які є в міській раді, не відбулося», - йдеться в повідомленні.

Міська влада закликає громадян дотримуватися спокою.

Нагадаємо, ПАТ «Сєверодонецьке об'єднання Азот» входить у бізнес-групу олігарха Дмитра Фірташа, який чекає екстрадиції з Відня в США.

Раніше повідомлялося, що міністр юстиції Австрії Клеменс Яблонер дав дозвіл на екстрадицію українського олігарха Дмитра Фірташа.

Фірташ перебуває у Відні з весни 2014 року, відколи його було заарештовано за запитом США. У Сполучених Штатах бізнесмена звинувачують у намірі отримати дозволи на видобуток титанової руди в Індії за допомогою хабарів.

Планувалося, як випливає з матеріалів кримінального провадження, що підприємство олігарха постачатиме титан до США. У разі визнання винним Фірташу загрожують десятки років ув'язнення та конфіскація майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: