На півдні України у четвер потеплішає: очікуються хуртовини з мокрим снігом

На півдні України у четвер потеплішає: очікуються хуртовини з мокрим снігом

У столиці вдень буде до -7 градусів

Найближчої доби, 10 січня, північно-західна частина України залишиться в холодній повітряній масі, на решту території з півдня Європи почне поширюватися тепліше повітря, тому температура тут підвищиться, особливо вдень, повідомляє Укргідрометцентр.

Погоду в країні з опадами різної інтенсивності визначатиме поле зниженого тиску і атмосферні фронти.

У четвер у західних, північних і Вінницькій областях уночі без істотних опадів, удень невеликий сніг; температура вночі 11-16°, удень 3-8° морозу. На решті території - сніг, уночі в Одеській області значний сніг, удень у південній частині мокрий сніг і дощ, місцями значні опади, налипання мокрого снігу та ожеледь; температура вночі 5-10°, у південних областях 0-5° морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла, на крайньому півдні 1-6° тепла.

На дорогах ожеледиця.

Вітер південно-східний, східний, 7-12 м/с, у південних, удень і в східних областях пориви 15-20 м/с, хуртовини.

У Києві вночі - без істотних опадів, удень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-15°, удень 5-7° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 10 січня найвища температура вдень була 9,8 градусів тепла в 2007 році, найнижча вночі - 30,7 градусів морозу в 1940 році.

У п'ятницю, 11 січня, в південних, східних і центральних областях України мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, пориви вітру 15-20 м/с. У східних, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій областях - місцями значний мокрий сніг, хуртовина. На решті території без істотних опадів, лише на Прикарпатті вночі невеликий сніг.

На дорогах країни ожеледиця.

Температура в західних, північних, Вінницькій і Черкаській областях уночі 5-11°, у Волинській, Рівненській, Львівській областях місцями 12-15° морозу, вдень 3-8° морозу; на решті території протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, в східних областях вночі 2-7° морозу.

У Києві в п'ятницю - без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 7-9°, удень 4-6° морозу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: