На українсько-польському кордоні прикордонники затримали чотирьох іноземців

На українсько-польському кордоні прикордонники затримали чотирьох іноземців
Прикордонники затримали чотирьох іноземців, які намагалися незаконно перетнути кордон України
Фото: Державна прикордонна служба

Затриманими на Львівщині виявилися громадяни Монголії і Туреччини

Прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону затримали трьох іноземців, які намагалися незаконно перетнути державний кордон України. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Повідомляється, що спочатку о 00:30 одного із затриманих помітив місцевий житель, який повідомив про це прикордонників. «Вже невдовзі прикордонний наряд, який патрулював неподалік, затримав його за 300 метрів від держкордону. Затриманий виявився громадянином Туреччини», ідеться в повідомленні.

Окрім того, ще трьох мандрівників прикордонники цього ж загону відділу «Смільниця» виявили на околиця населеного пункту Галівка. За кілька сотень метрів сміливців, які наважились через снігові замети подолати українсько-польський кордон, зупинили. Ними виявилися 3 громадян Монголії - 2 чоловіки та 1 жінка.  

На усіх затриманих іноземців складено адміністративно-процесуальні документи за ст.204-1 ч.2 КУпАП та затримано до 3-х діб з метою з’ясування обставин правопорушення.

Прикордонна служба зазначає, що усі затримані прибули в Україну встановленим порядком. Чому в подальшому обрали саме нелегальну подорож – встановлюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: