«На вас дивиться Господь». Колишній глава уряду України звернувся до Конгресу США

«На вас дивиться Господь». Колишній глава уряду України звернувся до Конгресу США
Яценюк наголосив, що Україна має дуже потужну двопартійну підтримку в Конгресі США
фото: Київський безпековий форум

«Главком» – інформаційний партнер Київського безпекового форуму. Цього року на його полях беруть участь понад 80 іноземних та українських спікерів

Ухвалення Конгресом США безпекового пакету для України, – це шлях, як відновити позицію США як лідера вільного світу, – наголосив голова Київського Безпекового Форуму, премʼєр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк під час 16-го щорічного КБФ у столиці 21 березня.

Він підкреслив, що безпековий пакет для України зараз «застряг» в американському Конгресі, в той час як отримання цієї допомоги – «це одне з найважливіших питань зараз для українського народу для його виживання».

«Мій меседж Конгресу Сполучених Штатів і особисто спікеру Майку Джонсону. Я теж був спікером. Пане спікер, світ дивиться на вас. Ви – вірний християнин, пане спікер, отже, Господь також на вас дивиться. Дивиться український народ – ті, хто віддають свої життя», – сказав Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що Україна має дуже потужну двопартійну підтримку в Конгресі США: «Тож дайте зелене світло», – звернувся він до спікера Джонсона.

«Це шлях, як відновити лідерську позицію США як реального лідера вільного світу. І як допомогти Україні і врятувати її», – підкреслив Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, 21-22 березня проходить 16-й щорічний Київський безпековий форум, організований для мобілізації трансатлантичної підтримки України. Гасло цьогорічного форуму: «Україна каже світу: переможемо разом!».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: