На Вінниччині автобус врізався у військовий тягач, постраждали 11 людей

На Вінниччині автобус врізався у військовий тягач, постраждали 11 людей
Водій автобусу «Mercedes» в'їхав у військовий тягач «МАЗ 357»

11 людей віком від 49 до 61 років були доставлені до лікарні

Сьогодні неподалік села Митків Гайсинського району на Вінниччині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса та військового тягача. Внаслідок ДТП постраждали 11 людей віком від 49 до 61 року, передає відділ комунікації поліції Вінницької області.

Подія сталася близько 6:30 на трасі Стрій-Тернопіль-Кропивнитський-Знам’янка біля повороту на село Митків. За попередньою інформацією, встановленою під час огляду місця пригоди, 49-річний водій, керуючи автобусом «Mercedes», допустив зіткнення з військовим тягачем «МАЗ 357», який стояв на узбіччі дороги.

Пасажирський автобус, в якому на момент автопригоди перебувало 27 людей - 2 водії та 25 пасажирів - направлявся з Івано-Франківська до Умані.

Внаслідок аварії 11 людей віком від 49 до 61 років, жителі Івано-Франківської області, з отриманими травмами різного ступеня були доставлені до Гайсинської районної лікарні. Шестеро людей, серед яких два водія 49 та 54 років а також чотири пасажири, жінки 54, 59 та 61 років, були госпіталізовані.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Проводяться подальші слідчі дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: