На Яворівському полігоні стався вибух (ОНОВЛЕНО)

На Яворівському полігоні стався вибух (ОНОВЛЕНО)
Вибух на Яворівському полігоні
Фото: прес-служба Міноборони

Боєць підняв залишки протитанкової керованої ракети, і вони вибухнули просто в руках

На Яворівському полігоні у Львівській області троє військовослужбовців отримали поранення.
Один із них – гранатометник 24-ї механізованої бригади – після стрільб знайшов на тактичному полі невідомий йому предмет, який вибухнув просто в руках. Осколки влучили ще у двох товаришів, що стояли поблизу. Усіх забрали до лікарні. Загрози для їхнього життя, кажуть медики, немає.
У військовій частині проводять службове розслідування. Відомо, що контрактники знехтували елементарними заходами безпеки. За попередніми даними, боєць підняв залишки протитанкової керованої ракети.

Стан одного із військовослужбовців, постраждалих внаслідок вибуху на Яворівському полігоні, вкрай тяжкий, він зараз перебуває в кардіореанімації львівського військового госпіталю. Про це УНІАН повідомив керівник Західного медіа-центру Міністерства оборони України (Львів) Олександр Поронюк.

Він зазначив, що військовий, в руках якого ймовірно вибухнула граната, постраждав найбільше. Ще в одного військовослужбовця – поранення очей середньої тяжкості, його вже доставлено до центрального клінічного госпіталю в Києві. Третій постраждалий від вибуху військовослужбовець проходить лікування у львівському госпіталі, він отримав легкі поранення.

Поронюк також зазначив, що в рамках службового розслідування на полігоні перебувають представники військової служби правопорядку, Західного оперативного командування. Всі обставини події розслідуються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: