НАБУ завершило розслідування про розкрадання цукру на суму понад 200 млн гривень

НАБУ завершило розслідування про розкрадання цукру на суму понад 200 млн гривень

Керівники суб’єктів господарювання за сприяння працівників органів прокуратури та Державної виконавчої служби вчинили розкрадання цукру-піску на суму 211,65 млн гр

Детективи Національного антикорупційного бюро України завершили досудове розслідування стосовно колишнього заступника прокурора Київської області та ще двох осіб, підозрюваних у розкраданні цукру, що зберігався на складах у Черкаській області.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

«За версією слідства, у період із липня 2015 року по лютий 2016 року керівники суб’єктів господарювання за сприяння працівників органів прокуратури та Державної виконавчої служби вчинили розкрадання цукру-піску ДСБУ «Аграрний фонд» на суму 211,65 млн грн», — йдеться у повідомленні.

Колишньому заступнику прокурора Київської області інкримінують злочини за статтями розтрата майна, службове підроблення та втручання у діяльність працівника правоохоронного органу.

Екс-посадовця Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених статтями про зловживання владою.

Досудове розслідування вже розпочали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: