Нацкорпус подаватиме до суду у зв'язку з подіями на тренувальному центрі в АТЕК

Нацкорпус подаватиме до суду у зв'язку з подіями на тренувальному центрі в АТЕК

Лідер «Національного корпусу» Андрій Білецький

Фото: Главком

Нардеп Білецький запевняє, що Нацкорпус діяв під час конфлікту «максимально ввічливо»

Після конфлікту зі спецпідрозділом Нацполіції КОРД на території колишнього тракторного заводу АТЕК, де розташовано центр підготовки руху «Азов», партія «Національний корпус» звертатиметься до суду

Про це заявив голова політичної сили, народний депутат Андрій Білецький.

«Ми діяли максимально ввічливо, максимально за законом. У нас є факт. Ми змусили їх відфіксувати цей факт. І ми будемо доводити ці речі - і від імені побитих хлопців, і від імені пограбованих людей, пограбованих ветеранів - ми будемо доводити до суду», - зазначив він.

Також Білецький додав, що він, як народний депутат, підготує відповідні депутатські запити.

Як повідомляв «Главком» із сьомої ранку 23 березня у приміщеннях на території заводу АТЕК у Святошинському районі столиці відбувалися слідчі дії.

На території АТЕК знаходяться приміщення «Центру дозвілля «Нацкорпусу», офіс ГО «Цивільний Корпус «АЗОВ», приміщення хабу дозвільного розвитку громадських організацій Азовського руху, Рекрутингового центру полку «АЗОВ» і Військової школи імені полковника Євгена Коновальця.

Партія «Національний корпус» слідчі дії пов’язує із політичним тиском Адміністрації президента і закликала прихильників під’їхати до АТЕК для підтримки націоналістичного руху в Україні і недопущення репресій.

Згодом поліція розповіла свою версію подій

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: