Блокування заводу АТЕК: поліція розповіла свою версію подій

Блокування заводу АТЕК: поліція розповіла свою версію подій
Працівники поліції у приміщеннях, які контролює «Національний корпус»

Поліція заявила, що слідчі дії на столичному підприємстві «АТЕК» проводяться за санкцією суду

Слідчі Нацполіції проводили комплекс необхідних слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження за фактом можливого незаконного заволодіння майном ПрАТ «АТЕК» на загальну суму понад 54 млн гривень.

Такі слідчі дії відбуваються на території кількох регіонів держави. Вони здійснені під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України та на підставі судових рішень. Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

«Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 («Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем») Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування кримінального провадження перевіряються можливі факти незаконно заволодіння майном ПрАТ «АТЕК» на загальну суму понад 54 млн. гривень», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв «Главком» із сьомої ранку 23 березня у приміщеннях на території заводу АТЕК у Святошинському районі столиці відбувалися слідчі дії.

На території АТЕК знаходяться приміщення «Центру дозвілля «Нацкорпусу», офіс ГО «Цивільний Корпус «АЗОВ», приміщення хабу дозвільного розвитку громадських організацій Азовського руху, Рекрутингового центру полку «АЗОВ» і Військової школи імені полковника Євгена Коновальця.

Партія «Національний корпус» слідчі дії пов’язує із політичним тиском Адміністрації президента і закликала прихильників під’їхати до АТЕК для підтримки націоналістичного руху в Україні і недопущення репресій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: