Нацполіція проводить перевірку за фактом загибелі поліцейських

Нацполіція проводить перевірку за фактом загибелі поліцейських
Місце трагедії в Княжичах

Слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії

Національна поліція проводить перевірку за фактом загибелі поліцейських під Києвом. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

«Трагедія сталася у с. Княжичі під час спецоперації оперативників столичного карного розшуку за підтримки спецпідрозділу КОРД - із затримання зловмисників, яких підозрюють у серії пограбувань і розбійних нападів на киян та жителів Київської області. В цей час наряд поліції охорони виїхав у цей самий район на автоматичне спрацювання охоронної сигналізації. Між поліцейськими виникла перестрілка, внаслідок якої загинули п’ять працівників поліції. Зловмисники, почувши стрілянину, почали втікати і пізніше були затримані в Києві. У них вилучено вогнепальну зброю», - йдеться у повідомленні.

Раніше про цю трагедію повідомив народний депутат Антон Геращенко. Він проінформував, що загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп наголосив, що робити передчасні висновки і влаштовувати спекуляції на загибелі поліцейських не можна.

Слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії і посекундно відновлюватимуть усі деталі того, що сталося, і встановлюватимуть причини того, як і чому все це стало можливим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: