Наливайченко йде в президенти

Наливайченко йде в президенти

Своїми першочерговими завданнями на посаді президента Наливайченко вважає «відновлення миру, знищення корупції та повернення країни на шлях розвитку»

Екс-глава СБУ Валентин Наливайченко переконаний, що «президент має бути для всіх громадян України еталоном чесності, добропорядності та некорумпованості»

Колишній голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко братиме участь у виборах президента.

Про це 3 січня повідомляє прес-служба його партії.

«Делегати всеукраїнського з’їзду партії «Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» сьогодні, 3 січня, одноголосно проголосували за кандидатуру свого лідера Валентина Наливайченка як кандидата на наступних виборах президента України», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що Наливайченко заявив, що «йде в президенти не заради крісла, а задля людей». За його словами, «усі мають бути рівними перед законом: і президент, і звичайний громадянин». Екс-глава СБУ переконаний, що «президент має бути для всіх громадян України еталоном чесності, добропорядності та некорумпованості».

«Наливайченко відмовиться від президентського імунітету та привілеїв і одразу після обрання главою держави внесе до парламенту проект Закону про імпічмент президента. Він також обіцяє позбавити недоторканності і привілеїв народних депутатів та суддів», - заявили в прес-службі.

Своїми першочерговими завданнями на посаді президента Наливайченко вважає «відновлення миру, знищення корупції та повернення країни на шлях розвитку». Також він заявив про готовність одразу після свого обрання президентом запустити роботу Антикорупційного суду.

Нагадаємо, 31 грудня 2018 року в Україні розпочалась передвиборча кампанія. За законом, процес має стартувати за 90 днів до дати голосування, яка припадає на 31 березня 2019 року.

Колишній міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко 31 грудня прибув до Центральної виборчої комісії і подав документи для реєстрації кандидатом у президенти.

За кілька хвилин до Нового року лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський оголосив в ефірі «1+1», що йде в президенти України.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: