Нардеп Балога порадив Геннадію Москалю сходити до педіатра

Нардеп Балога порадив Геннадію Москалю сходити до педіатра
Віктор Балога і Геннадій Москаль

Балога заявив, що має аж чотири паспорти, та жоден із них не є документом, виданим іншою державою

Нардеп Віктор Балога заявив, що не має ані австрійського паспорта, ані паспорта будь-якої іншої держави, окрім України. Разом із тим він порадив голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю, який раніше навіть опублікував фото-доказ австрійського громадянства Балоги, звернутись до педіатра.

Про це Балога заявив в ефірі програми на телеканалі ZIK.

Нардеп заявив, що має аж чотири паспорти, та жоден із них не є документом, виданим іншою державою.

«Йдеться про український внутрішній паспорт, дипломатичний та два українські закордонні», – розповів Балога.

Разом із тим нардеп підкреслив: австрійського паспорта, про існування якого на сторінках свого сайту заявляв Геннадій Москаль, не має.

«Геннадій Москаль – це взагалі така особлива постать в українській політиці. Мені здається, що йому уже потрібно піти до педіатра і подивитися логіку його дій не лише щодо паспортів», – поіронізував Балога.

При цьому нардеп наголосив: відправив голову Закарпатської ОДА до дитячого лікаря не випадково. Мовляв, після 60 років люди стають дітьми. Та на уточнення журналіста, чи все ж у Віктора Балоги є австрійський паспорт, він відповів лаконічно: «Ні, ви що!».

«Якби у мене був який-небудь закордонний паспорт іншої країни, можете не сумніватися, що Порошенко цим би скористався. Звичайно, зараз ми із ним у непоганих стосунках, але він би це зробив», – переконаний депутат. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: