Наступного тижня відбудеться фінальна нарада у справі «рюкзаків Авакова»

Наступного тижня відбудеться фінальна нарада у справі «рюкзаків Авакова»
Відео нібито розмови екс-заступник міністра Сергія Чеботаря і людини, схожої на сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова

Глава НАБУ Артем Ситник заявив, що наступного тижня проведе фінальну нараду у справі про зловживання при закупівлі МВС рюкзаків для Національної гвардії.

«Ця справа тривалий час перебуває у нас, і наступного тижня у нас запланована фінальна нарада з прокурорами, де будемо визначатися остаточно, кого ми і за що будемо там «хвалити», - сказав Ситник.

Раніше журналіст Роман Бочкала повідомив, що Міністерство внутрішніх справ України закупило рюкзаки за 3 тис. грн за штуку на загальну суму 14,5 млн грн.

Пізніше на YouTube з'явилося відео нібито розмови екс-заступник міністра Сергія Чеботаря і людини, схожої на сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова. На відео двоє чоловіків розмовляють про постачання рюкзаків для підрозділів МВС, при цьому в кабінеті нібито Чеботаря є ще одна людина.

Також повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро готове у разі необхідності допитати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в рамках розслідування зловживань під час закупівлі рюкзаків для МВС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: