НАЗК планує почати повну перевірку е-декларацій топ-чиновників 10 квітня

НАЗК планує почати повну перевірку е-декларацій топ-чиновників 10 квітня

На засіданні буде ухвалене рішення в тому числі й про перевірку декларації президента України

Рішення щодо повної перевірки електронних декларацій найвищих посадовців за 2017 рік буде ухвалене під час засідання Національного агентства з питань запобігання корупції у вівторок, 10 квітня.

Про це повідомив голова НАЗК Олександр Мангул під час брифінгу щодо завершення третього етапу е-декларування 31 березня.

«10 квітня, враховуючи той час, який необхідний для семиденного терміну з моменту подання декларацій, НАЗК проведе своє засідання, на якому ухвалить рішення щодо початку повної перевірки декларацій за 2017 рік топ-чиновників, в тому числі й президента України», - розповів Мангул.

У НАЗК вважають, що третій етап декларування відбувся, однак планують з’ясувати, чому цього року декларацій подали менше.

Нагадаємо, міністр фінансів України Олександр Данилюк задекларував  579 тис. 812 гривень заробітної плати.

Раніше повідомлялося, що міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко задекларував 535,5 тис. гривень зарплати за 2017 рік. Така інформацію міститься в його декларації в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: