Негода в Україні: у ДСНС розповіли про ситуацію на дорогах станом на ранок

Негода в Україні: у ДСНС розповіли про ситуацію на дорогах станом на ранок
Вночі на Дніпропетровщині рятувальники, зокрема, витягли із заметів рейсовий автобус Москва - Бердянськ
Фото: ДСНС

У середу вранці на дорогах місцями ожеледиця

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, на яких автошляхах України станом на 6:00 26 грудня ускладнено рух транспорту.

Так, на Дніпропетровщині під час здійснення об'їзду найскладніших ділянок автошляхів, із залученням рятувальної техніки та приватного трактору, було звільнено від затору об'їзну «Південний потік», де застрягла вантажівка в переметі.

На межі Солонянського та Дніпровського районів по трасі Дніпро - Запоріжжя рятувальники допомогли вилучити зі снігового замету рейсовий автобус Москва - Бердянськ. У середині перебувало 10 пасажирів та водій.

На Черкащині ускладнено рух на автошляху Золотоноша – Кременчук поблизу с. Липове. Організовано пункти обігріву в готелі с. Липове та в приміщенні школи с. Святилівка (більшість людей відмовляються покидати свої транспортні засоби).

Працівники ДСНС здійснюють перевозку людей до пунктів обігріву. Всього залучено шість одиниць техніки та 14 чоловік особового складу.

«На інших автомобільних дорогах державного та місцевого значення рух транспорту забезпечено. На дорогах місцями ожеледиця», - резюмується у зведенні ДСНС.

Раніше у вівторок в Нацполіції повідомили, що у зв'язку з негодою рух транспорту на автодорогах у низці регіонів України ускладнено.

На Полтавщині через снігопад закрили дороги і школи.

Також у Полтавській та Кіровоградській областях вночі було частково обмежено рух транспорту через складні погодні умови.

Станом на вечір 25 грудня понад півтисячі населених пунктів в України залишилися без світла через негоду

Нагадаємо, що у середу в Україні, за прогнозами синоптиків, погода залишиться похмурою, сирою і вітряною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: