Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху та розмістили погрози учасникам Маршу рівності

Невідомі зламали сайт ЛГБТ-руху та розмістили погрози учасникам Маршу рівності
Учасники КиївПрайду

«Для нас немає труднощів знайти кожного з вас», - йдеться у погрозах учасникам КиївПрайду

Напередодні Маршу рівності, який відбудеться в неділю у Києві, супротивники ЛГБТ погрожують фізичною розправою його учасникам.

Як повідомляє Гей-альянс Україна, невідомі зламали сайт українського ЛГБТ-руху, розмістивши на його головній сторінці картинку з зображенням розправи над ЛГБТ-активістами.

Вони також розмістили на сторінках сайту погрози на адресу активістів.

«Проведення в Українi різних ЛГБТ-форумів, Маршів рівності, КиївПрайдів та інших заходів гомосексуалістів стане для вас трагічною помилкою. Ніяка удавана підтримка поліції вам не допоможе. Для нас немає труднощів знайти кожного з вас. Вся необхідна інформація про ваших організаторів та лідерів вже є», - йдеться, зокрема, в тексті.

Станом на 21:27 сайт upogau.org не відкривається.

Разом з тим, голова ОУН Микола Коханівський у коментарі «Громадському радіо» заявив, що судитиметься з авторами білбордів, на яких він, нібито, обіймає співзасновника організації «Чорний Комітет» Богдана Тицького та підтримує КиївПрайд.

Коханівський зазначив, що його організація, навпаки, буде робити все, щоб зірвати проведення Київпрайду в столиці.

За його словами, офіційно заявку на проведення протестних заходів ОУН не подавала, а подавала інша організація, але представники ОУН все одно там будуть.

4_05скріншот зі зламаної сторінки сайту upogau.org

Нагадаємо, що завтра в Києві відбудеться Марш рівності. Хода пройде в неділю, 18 червня. Старт призначено на 10:00. Учасники зберуться перед входом в Будинок вчителя на вул. Володимирській. Збір розпочнеться о 9:00, після 10:00 на територію більше не будуть пускати людей. Попередньо, учасники пройдуть по вул. Володимирській та Льва Толстого до станції метро «Льва Толстого». Очікується, що участь у марші візьмуть до 5 тис. осіб.

Читайте також матеріал «Главкома» «Не такі» люди. Лесбійка, гей, бісексуалка та трансгендер про своє життя в Україні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: