Невідомий підпалив торговельний центр в Одесі: є потерпілі

Невідомий підпалив торговельний центр в Одесі: є потерпілі
Наслідки пожежі в ТЦ Одеси

Невідомий зайшов у ТЦ та кинув пляшку із займистою речовиною

Сьогодні вранці в торговому центрі Одеси невідомий кинув пляшку з займистою речовиною. Внаслідок пожежі постраждало троє жінок та вигоріло приміщення площею 200 кв. м. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Одеській області.

«Сьогодні о 5:15 до Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що за адресою площа Грецька, 3/4, у торгово-офісному центрі «Афіна», сталося займання. На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що о 4:30 до приміщення торговельного закладу «Лотомаркет», розміщеного на першому поверсі ТРЦ «Афіна», увійшла невідома особа, кинула пляшку із займистою речовиною та швидко зникла з місця пригоди», – йдеться у повідомленні.

Під час скоєння підпалу в приміщенні закладу перебувало 17 осіб.

О 5:18 пожежу було ліквідовано. 

«Внаслідок пожежі вигоріло приміщення загальною площею 200 кв. м, постраждало три жінки, яких було доправлено до міських клінічних лікарень з діагнозом «опіки різного ступеня тяжкості, отруєння продуктами горіння та опіки верхніх дихальних шляхів», – повідомили в поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: