Нідерланди відреагували на відмову РФ від консультацій щодо MH17

Нідерланди відреагували на відмову РФ від консультацій щодо MH17
Голова МЗС наголосив, що уряд Нідерландів хотів би відновлення переговорів задля досягнення справедливості у справі катастрофи

Голова МЗС написав, що Нідерланди шкодують через рішення Росії, бо відмова особливо болісна для родичів жертв катастрофи

Нідерланди шкодують з приводу рішення Росії відмовитися від консультацій щодо збитого над Донецькою областю літака «Малазійських авіаліній» рейсу MH17. Відповідну заяву у Twitter поширив глава МЗС Нідерландів Стеф Блок.

«Нідерланди глибоко шкодують через це рішення Росії. Ця відмова від консультацій особливо болісна для родичів жертв катастрофи», – заявив Блок.

Голова МЗС наголосив, що уряд Нідерландів хотів би відновлення переговорів задля досягнення справедливості у справі катастрофи.

«Водночас уряд завжди підкреслював, що він не виключає будь-яких варіантів з метою досягнення справедливості для 298 жертв та їхніх близьких», – зазначив Блок.

Як повідомлялося, Росія обурилась через «поведінку Нідерландів» і вийшла з консультаційної групи щодо MH17.

Нагадаємо, що судове засідання у справі МН17 продовжиться на початку листопада.

17 липня були шості роковини катастрофи рейсу MH17 авіакомпанії Malaysia Airlines в небі над Донбасом, в якій загинули 298 людей.

Міністерство закордонних справ України закликало Росію визнати відповідальність за збиття літака рейсу МН17.

Уряд Нідерландів подав в Європейський суд з прав людини позов проти Російської Федерації через її участь у катастрофі рейсу MH17 у небі над Донбасом влітку 2014 року.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: