Новинський привітав українців з Великоднем і заговорив про компроміси

Новинський привітав українців з Великоднем і заговорив про компроміси

Новинський каже, що саме час говорити про пошук компромісів і примирення

Народний депутат Вадим Новинський привітав українців з Великоднем.

«Я хочу всіх привітати з цим світлим святом, побажати мирного неба над головою, миру в душі і любові у ваших родинах. Нехай ваше серце назавжди наповниться радістю про воскреслого Христа. Миру всім нам! Миру нашій землі! Христос Воскрес!», - пише на своїй сторінці в Facebook Вадим Новинський.

Лідер недавно започаткованого руху «Партія миру» впевнений, що саме сьогодні, в ці світлі і радісні дні саме час говорити про пошук компромісів і примирення, про викорінення всякої злоби і ненависті в наших серцях.

Нагадаємо, що в суботу ввечері в Україну прибув Благодатний вогонь. Він доставлений українською делегацією спеціальним рейсом з Єрусалима. В цей же день Благодатний вогонь був переданий у всіх єпархії країни. Українську делегацію очолив митрополит Антоній, єпископ Бориспільський і Броварський, Керуючий справами Української православної церкви. Доставці вогню сприяв народний депутат Вадим Новинський.

«Ми привезли цей вогонь з побажаннями для кожної сім'ї, щоб він зігрів їх. Щоб в цей непростий час, яке переживає наша країна і кожна українська родина, цей вогонь зігрів їх душі, спалив злобу і поділ. Щоб в серці кожного українця були тільки любов і радість», - зазначив Новинський.

Нагадаємо, 7 квітня, у Велику суботу, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у співслужінні соборного духовенства звершив Вечірню з Божественною літургією святителя Василія Великого у Володимирському кафедральному соборі столиці.

У Великодню ніч президент України Петро Порошенко з дружиною Мариною Порошенко та дітьми взяв участь у святкових богослужіннях у кількох храмах Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: