Новий представник уряду в парламенті розповів, за що голосуватимуть у Раді восени

Новий представник уряду в парламенті розповів, за що голосуватимуть у Раді восени
Вадим Денисенко

Нардепів очікує голосування за проекти законів щодо пенсійної, освітньої і медичної реформ

Восени українській парламент має розглянути запропонований урядом пакет реформаторських законопроектів.

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів новопризначений представник Кабінету міністрів у Верховній Раді, народний депутат від БПП Вадим Денисенко.

«Це три реформи: пенсійна, освітня і медична. Ми усі розуміємо, що це ключові реформи для соціального та гуманітарного розвитку України», - заявив політик.

Нардеп нагадав, що у випадку успішного голосування за пенсійну реформу, 9 млн людей вже з жовтня зможуть отримати підвищеня пенсій.

«Плюс це два євроінтеграційних законопроекти. Перший - про бухгалтерський облік, який спрощує життя бухгалтерам. Другий - про електронні довірчі послуги, який дозволить будь-якій людині, не виходячи з дому, отрумувати адміністративні послуги від державних органів влади через електронні засоби комунікацій. Таким чином падає ще один бар'єр, адже більше не потрібно буде спілкуватися з чиновником щодо тих чи інших довідок», - пояснив політик.

Щодо змін до державного бюджету, то їх можна пропонувати до 15 вересня, але проголосовані вони будуть у грудні, зазначив Денисенко.

Свою ж діяльність на новій посаді він називає такою, яка «не буде простою».

«Представник уряду в парламенті - це людина, яка повинна займатися комунікаціями, яка повинна пояснювати важливість урядових законопроектів і розвінчувати цілу низку міфів», - наголосив Денисенко.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман збирається призначити народного депутата з фракції БПП Вадима Денисенка представником уряду в парламенті. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: