Обстріл Новолуганського з «Градів»: кількість постраждалих зросла до восьми осіб

Обстріл Новолуганського з «Градів»: кількість постраждалих зросла до восьми осіб

У Новолуганському розгорнуто оперативний штаб, на місце події направлені додаткові наряди поліції

Кількість постраждалих в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Новолуганське Донецької області зросла до восьми осіб.

Про це повідомляє прес-секретар Управління Національної поліції у Донецькій області Наталя Шиман у Facebook.

«Інформація з Новолуганського станом на 20:20. В результаті обстрілу поранення отримали 8 місцевих жителів. Постраждалі доставлені в лікарню», - заявила прес-секретар.

За словами Шиман, відомо про пошкодження 22 будинків. В тому числі - дитячого садка, школи і фельдшерського пункту. П'ять з них від попадання снарядів загорілися. Ще 2 рятувальники гасять. Також пошкоджено 2 приватних автомобіля.

Наголошується, що на місці події працюють поліцейські, які документують наслідки злочину і надають допомогу жителям, працівники ДСНС локалізують вогнища пожежі.

У населеному пункті розгорнуто оперативний штаб, на місце події направлені додаткові наряди поліції.

У Новолуганське виїхав начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області Микола Семенишин. За фактом обстрілу відкрито кримінальне провадження за ст 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Станом на 19:55 стало відомо про пошкодження 22 будинки, 5 з них — горіли, 2 ще тушать, поранено 6 осіб (одна жінка перебуває у важкому стані — дістала поранення в око). Обстріл триває.

Раніше повідомлялося, що внаслідок обстрілів постраждали четверо людей.

Як відомо, раніше в штабі АТО повідомили, що бойовики обстріляли Новолуганське з реактивних систем залпового вогню: є жертви серед цивільного населення, проводиться евакуація.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: