Ракетний обстріл будинку у Києві. Подробиці та реакція влади (оновлюється)

Ракетний обстріл будинку у Києві. Подробиці та реакція влади (оновлюється)
Внаслідок вибуху в будинку у Солом'янському районі є поранені
Фото: ДСНС

Дуже сильний вибух пролунав у Києві у районі аеропорту «Київ» у Жулянах

Російські окупанти поцілили у житловий будинок у Солом’янському районі Києва. О 08:54 ранку сталося влучання крилатої ракети в житловий будинок по проспекту Лобановського 6-А. Пізніше з'явилися повідомлення про другу ракету.

Вибух стався на проспекті Лобановського 6-А. Ракети поцілили у багатоповерховий житловий будинок (17-18 поверх). Існує загроза руйнування 22 – 23 поверху. Внаслідок руйнувань є постраждалі. За офіційною інформацією, жертв немає. Проводиться евакуація.

На місці події працює Державна служба з надзвичайних ситуацій, залучено 12 осіб та 3 одиниці техніки. На фото і відео видно, як російські окупанти поцілили у багатоповерхівку.

Мер Києва Віталій Кличко оперативно відреагував: «У житловий будинок на вул. Лобановського, 6а влучила ракета. Аварійно-рятувальні служби слідують туди».

Рятувальники ДСНС евакуювали 20 осіб з житлового будинку по проспекту Лобоновського, 6-А, в який влучила російська ракета. Про це повідомляє ДСНС України. За даними ДСНС, існує загроза руйнування 22 – 23 поверху зруйнованого будиінку.

Рятувальники загасили пожежу в будинку, куди влучила ракета / Фото ДСНС Рятувальники загасили пожежу в будинку, куди влучила ракета / Фото ДСНС

Мешканець квартири, у яку влучила ракета загарбників, розповів шокуючі подробиці того, що пережила його родина і як дивом вони врятувалися:

Глава МЗС Дмитро Кулеба вимагає від світу повністю ізолювати Росію після влучення ракети у житловий будинок у Києві.

«Київ наше чудове, мирне місто пережив ще одну ніч під нападами російських наземних сил та ракет. Одна з них вдарила по житловому будинку в Києві. Я вимагаю від світу повністю ізолювати РФ. Виганяйте послів. Нафтове ембарго. Знищте економіку РФ. Зупиніть воєнних злочинців РФ!», написав Кулеба.

.png_185

Нагадаємо, ветеран Олександр Погребиський, який нині бере участь в обороні Києва, вранці 26 лютого після героїчної ночі звернувся до росіян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: