«Попереджаю, полонених брати не будемо!» – ветеран ООС Погребиський звернувся до росіян

«Попереджаю, полонених брати не будемо!» – ветеран ООС Погребиський звернувся до росіян

Олександр Погребинський у  2015 році вступив до лав Збройних Сил України у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади

 

Депутат Київради, який пішов обороняти Київ, запевнив: столицю не здадуть

Ветеран Олександр Погребиський, який нині бере участь в обороні Києва, вранці 26 лютого після героїчної ночі звернувся до росіян.

У відео, яке військовий записав, він назвав цей ранок добрим, але не для всіх. «Для когось добрий, для когось – не дуже. Все добре. Київ ми нікому не віддамо, ніколи. Багато російських десантників зашкварились. Їх зашкварило наше ППО. Всіх інших, якщо ви будете захидоти в Київ, полонених ми брати не будемо. Це буде ад».

Нагадаємо, цієї ночі під Васильковом українські сили збили ворожий Іл з російським десантом. Про це повідомляло командування Повітряних сил ЗСУ.

Ветеран також звернувся до мешканців столиці. «Кияни, не панікуйте, не виходьте, не бігайте по вулицях. Все буде добре. Ми озброєні і будемо давати дуже потужну відсіч. Більшість поодиночних вистрілів, які ви чуєте, це якісь панічні речі. Ніяких серйозних загроз у місті зараз немає. Ми тримаємо свій фронт, ви тримайте свій».

Олександр Погребиський у 2015 році вступив до лав Збройних Сил України у складі 95 окремої десантно-штурмової бригади. У 2017 році звільнився з лав Збройних Сил. За час служби у лавах Збройних Сил України був нагороджений Нагрудним знаком від начальника Генерального Штабу «За заслуги перед Збройними Силами України», відзнакою президента України «За гуманітарну участь у проведенні антитерористичної операції», відзнакою «Ветеран війни», відзнакою «Учасник АТО», відзнакою «Учасник військового параду з нагоди 25-ти річчя незалежності України», Державною нагородою «Орден за заслуги ІІІ ступеню». У жовтні 2020 року став кандидатом у депутати Київської міської ради від Політичної партії «Європейська солідарність». За результатами голосування був обраний депутатом Київської міської ради 9-го скликання.

Читайте також:
Влада звертається до мешканців столиці! На вулицях нашого міста зараз відбуваються активні бойові дії. Просимо зберігати спокій та бути максимально обережними! Якщо ви в укритті — не залишайте його зараз. Якщо ви вдома — не підходьте до вікон, не виходьте на балкони. Сховайтеся у закритому приміщенні, наприклад, у ванні, та прикрийтеся чимось, що завадить пораненню від уламків від куль. Якщо почуєте сирени (сигнал «Повітряна тривога») — негайно прямуйте до найближчого укриття! Мапа укриттів доступна за цим посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: