Оксамитова революція у Вірменії: поліція затримала 84 особи

Оксамитова революція у Вірменії: поліція затримала 84 особи
Протести в Єревані тривають

Після складання протоколу відпустили 30 протестуючих, ще 54 учасників підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів

У Вірменії поліція в середу, 18 квітня, затримала 84 учасники протестних акцій. Про це повідомив прес-секретар правоохоронного відомства Ашот Агаронян.

 За його словами, в відділення поліції доставили 84 демонстрантів. З них 30 осіб вчинили адміністративні правопорушення, їх відпустили після складання протоколу.

«Решта 54 особи підозрюються у скоєнні кримінальних злочинів, їх справи представлені в слідчі органи», - заявив Агаронян.

Нагадаємо, 17 квітня парламент Вірменії схвалив кандидатуру лідера правлячої Республіканської партії Сержа Саргсяна на посаду прем'єр-міністра республіки, незважаючи на багатотисячні акції протесту в країні.  

Демонстранти перекривали вулиці Єревана, протестуючи проти обрання Саргсяна прем’єром, який з 2008 по 2018 роки обіймав посаду президента Вірменії.

Відбулися сутички з правоохоронцями. 16 квітня в Єревані через зіткнення демонстрантів з поліцією госпіталізували 46 людей, 6 з них – правоохоронці. 17 квітня близько 30 учасників протестного руху були доставлені у відділення поліції. 

18 квітня демонстранти відновили вуличні протести.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: