Окупація - це політика? Питання про Крим обурило російського коміка, який працює в Дизель-шоу

Окупація - це політика? Питання про Крим обурило російського коміка, який працює в Дизель-шоу
Сергій Писаренко: я політичних розмов не веду
Скріншот з відео

Писаренко зазначив, що приїхав говорити виключно про творчість, а не про політику

Російський гуморист, учасник КВК Сергій Писаренко, що живе у Києві, відповів на запитання українського журналіста і блогера Сергія Іванова про приналежність Криму. Відеозапис опублікований на YouTube-каналі Islnd TV.

Наприкінці інтерв'ю журналіст задав гумористу питання про повернення Криму до складу Росії. Писаренко різко відповів, що не має наміру обговорювати політику. «Я приїхав сюди розмовляти про творчість, а ви вже починаєте бозна куди», - пояснив він і запропонував завершити інтерв'ю.

До цього Писаренко встиг розповісти, що живе у Києві і бере участь в українській гумористичній програмі «Дизель шоу». Він підкреслив, що його батьки і дочка залишилися в Росії, куди він постійно їздить.

За словами коміка, він поки не збирається отримувати український паспорт.

Також Писаренко зазначив, що звичайні люди - росіяни й українці - продовжують спілкуватися, незважаючи на напружені відносини між країнами. «У якийсь момент втомиться хтось десь сварити нас. І ми продовжимо один одному тиснути руки», - сказав артист.

Нагадаємо, сьогодні, 18 травня, відзначається День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу та День боротьби за права кримськотатарського народу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: