Окупанти зірвали розмінування поблизу Мар’їнки

Окупанти зірвали розмінування поблизу Мар’їнки
Пропускний пункт біля Мар'їнки

На час заходів з розмінування 27 грудня планувалося перекрити рух транспортних засобів і цивільного населення через КПВВ «Мар’їнка»

У четвер, 27 грудня, на ділянці поблизу КПВВ «Мар’їнка» вздовж автомобільної дороги Н15 українські сапери планували провести роботи з розмінування.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил.

Напередодні для безпечної роботи представників СММ ОБСЄ та інших фахівців бойовиками були надані гарантії дотримання режиму тиші. Планувалося, що роботу саперів, яких зобов’язалася виділити українська сторона, будуть забезпечувати патруль СММ ОБСЄ, а також спостережна група української сторони СЦКК.

На час заходів з розмінування 27 грудня планувалося перекрити рух транспортних засобів і цивільного населення через КПВВ «Мар’їнка».

На жаль, ввечері 26 грудня, коли всі організаційні заходи були погоджені, представники збройних формувань російських окупаційних військ в односторонньому порядку зірвали виконання запланованих робіт. В листі до представників ОБСЄ вони зазначили, що відмовляються від своїх зобов’язань і не гарантують дотримання режиму тиші під час робіт по розмінуванню.

Українська сторона СЦКК заявляє, що такі дії окупаційної адміністрації та незаконних збройних формувань Росії вкотре наражають на небезпеку цивільне населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: