Олімпіада: українські байдарочниці - четверті у фінальному заїзді на 500 м

Олімпіада: українські байдарочниці - четверті у фінальному заїзді на 500 м

Українські байдарочниці Марія Повх, Світлана Ахадова, Анастасія Тодорова та Інна Грищун посіли 4-е місце у фінальному заїзді байдарок-четвірок на дистанції 500 м на Олімпійських іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро

Золоту медаль вибороли угорські спортсменки, срібну – німецькі байдарочниці, бронзову – представниці Білорусі.

Як повідомлялося, сьогодні український борець Ален Засєєв переміг російського спортсмена Біляла Махова у кваліфікації турніру з вільної боротьби у ваговій категорії до 125 кг на Олімпійських іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро.

Таким чином, українець пройшов до 1/8 фіналу, де його суперником буде грузинський борець Гено Петріашвілі.

Також сьогодні в Ріо українські спортсмени Дмитро Янчук і Тарас Міщук стали бронзовими призерами у змаганнях каное-двійок на 1000 м на Олімпійських іграх у Ріо-2016. Українці фінішували з результатом 3:45.94 с.  

20 серпня українка Ганна Різатдінова буде боротися за олімпійське золото Ріо-2016 у художній гімнастиці за програмою багатоборства.

Також варто нагадати, що в Ріо-де-Жанейро у веслуванні на 200 метрів українець Чебан Юрій не лише переміг, а й встановив новий олімпійський рекорд. У фіналі одесит випередив ще одного уродженця України, Валентина Дем'яненка, який зараз представляє Азербайджан – у нього срібна медаль. Для Чебана це вже друге олімпійське золото в його кар’єрі – чотири роки тому він тріумфував на цій же дистанції на іграх у Лондоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: