Омелян: «Укрзалізниця» не підвищуватиме тарифи на вантажні перевезення

Омелян: «Укрзалізниця» не підвищуватиме тарифи на вантажні перевезення

Єдине завдання, яке стоїть перед керівником «Укрзалізниці» Бальчуном, – це боротьба з корупцією і ефективність роботи самої «Укрзалізниці»

Державна компанія «Укрзалізниця» найближчим часом не буде підвищувати тарифи на вантажні перевезення. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян, відповідаючи на запитання депутата про публікацію інтерв'ю в одному зі ЗМІ, в якому керівник «Укрзалізниці» Войцех Бальчун нібито повідомив про можливе підвищення тарифів на вантажні перевезення найближчим часом.
«Єдине завдання, яке стоїть перед паном Бальчуном як керівником «Укрзалізниці», це боротьба з корупцією і ефективність роботи самої «Укрзалізниці». Про підвищення тарифів точно не йдеться, я думаю, що це були труднощі перекладу», – сказав міністр.
Раніше представники промисловості неодноразово скаржилися на занадто високий рівень вартості залізничних перевезень в Україні. Крім того, вартість вантажних перевезень УЗ підвищувалася в 2015 році на 30%, в 2016-му – ще на 15%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: