Опитування: Майже половина росіян вважають, що найтяжчі часи - ще попереду

Опитування: Майже половина росіян вважають, що найтяжчі часи - ще попереду
ТСН

Оптимістично налаштовані лише 19% росіян - на їх думку, найстрашніше позаду

Практично половина жителів Російської Федерації – 48% - переконані, що найтяжчі соціально-економічні випробування для країни ще попереду. Про це свідчать результати опитування ВЦДГД (ВЦИОМ, Всероссийского центра исследований общественного мнения, - ред.), оприлюднені на сайті Центру.

Разом із тим, 23% респондентів зазначили, що на їхню думку, найважчі часи росіяни переживають зараз. Ще 19% опитаних вважають, що найстрашніше вже позаду і надалі соціально-економічна ситуація в країні тільки покращуватиметься.

10% респондентів не змогли відповісти на питання.

Опитування проводилося 28-29 травня. Обсяг вибірки 1600 осіб. Вибірка репрезентує населення РФ у віці 18 років і старше. Максимальний розмір похибки (з урахуванням дизайн-ефекту) з імовірністю 95% не перевищує 3,5%.

Як раніше повідомлялося, головними ворогами Росії жителі країни вважають США, Україну та Туреччину. Такими є результати останнього опитування «Левада-центру», присвяченого відношенню росіян до інших країн. 72% росіян вважають, що найбільш вороже до Росії налаштовані США. Друге місце з найвищим показником за всю історію спостережень займає Україна - 48% (ще в 2015 р. так вважали 37%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: