Оприлюднено запис розмови літака EgyptAir з диспетчером

Оприлюднено запис розмови літака EgyptAir з диспетчером

Перед катастрофою пілот говорив спокійним голосом

Пілот літака А320 компанії EgyptAir, який зазнав катастрофи над Середземним морем, говорив із диспетчером спокійним голосом. Відповідний аудіозапис із розмовою оприлюднило видання CNN Arabic.
На записі можна почути, як пілот обмінявся даними із наземною службою та побажав диспетчеру доброї ночі.
До слова, раніше глава комісії з розслідування авіакатастрофи Айман аль-Мукаддам повідомив, що слідчі в Парижі попросили надати їм записи переговорів між пілотами та диспетчерами, передає Телеканал 24.

Як повідомлялося, літак Airbus A320 компанії Egyptair, який вилетів із Парижа 18 травня о 23.09 до Каїра, зник із радарів близько 2.45 ранку. після того як зайшов у повітряний простір Єгипту.

За останніми даними, літак упав у море поблизу грецького острова Карпатос.

На борту літака перебували 56 пасажирів, у тому числі троє дітей, і 10 членів екіпажу. Більшість пасажирів зниклого літака Egyptair – єгиптяни і французи.

Єгипетські посадовці заявили, що у Середземному морі виявлені уламки лайнера. За словами представника єгипетської армії, уламки та речі пасажирів знайшли за 290 км від Александрії. Потім міністр оборони Греції повідомив, що пошукові команди виявили людські останки, валізи і два крісла зі зниклого літака.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: