Парубій доручив комітету терміново зібратися щодо е-декларування для активістів

Парубій доручив комітету терміново зібратися щодо е-декларування для активістів
Засідання Антикорупційного комітету 

У Раді вважають, що відмінити е-декларування для активістів можна ще сьогодні

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій дав доручення парламентському комітету з питань запобігання і боротьби з корупцією провести екстрене засідання щодо е-декларування громадських діячів. Про це він заявив на пленарному засіданні.

Спікер парламенту нагадав, що сьогодні першими питаннями, які мали розглядатися у сесійній залі, мали бути законопроекти про відміну електронного декларування для громадських діячів і для іноземців, які беруть участь у наглядових радах.

Парубій запросив керівників усіх фракцій максимально мобілізувати народних депутатів, а також звернувся до голови комітету з питань запобігання і боротьби з корупцією навіть під час пленарного засідання провести засідання комітету.

«Якщо є необхідність, його можна провести прямо тут, у залі. І дати будь-який висновок по тих законопроектах, які були зареєстровані, нами обговорені і узгоджені, і під якими є підписи більшості керівників фракцій», - зазначив він.

У Раді вважають, що відмінити е-декларування для активістів можна ще сьогодні попри те, що профільному комітету не вдалося зібратися зранку на засідання з розгляду цього питання для надання своїх висновків.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: