Патрульну поліцію Криму укомплектують до кінця року – Аброськін

Патрульну поліцію Криму укомплектують до кінця року – Аброськін
Перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін

Аброськін розповів про основні завдання патрульної поліції Криму

Підрозділи патрульної поліції Криму планують доукомплектувати до кінця 2018 року.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін 24 березня під час робочої зустрічі з першим заступником постійного представника президента в Автономній Республіці Крим Ізетом Гдановим.

Аброськін зазначив, що до кінця поточного року планують завершити комплектування частини підрозділів, зокрема – патрульної поліції Криму. Відтак комплектування поліцейських підрозділів дозволить ефективно протидіяти різноманітним правопорушенням, а також діяльності сил, які запускаються спецслужбами РФ на територію материкової частини України.

 «Поліція готова надати різнобічну допомогу представництву (президента в АР Крим – ред), особливо у діяльності, направленій на повернення Україні окупованих територій, а також у недопущенні проїзду на територію країни людей, які приїздять сюди з метою скоєння тяжких злочинів, диверсійних актів», – наголосив В’ячеслав Аброськін.

У поліції нагадали, що глава Нацполіції Сергій Князєв повідомів, що поліція Криму надаватиме повний спектр поліцейських послуг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: