Петро і Марина Порошенки в гостях у переселенців поласували кримським пловом

Петро і Марина Порошенки в гостях у переселенців поласували кримським пловом
Петро і Марина Порошенки 

П’ятий президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною провали суботній день з кримськими переселенцями та скуштували справжній кримський плов.

«Завітав сюди на запрошення Михайла Джамаля – кримського волонтера, справжнього патріота України. 5 років тому російська агресія змусила його залишити рідний дім. Михайло та його брат Євген переїхали до Києва і вирішили будувати нове життя – не тільки для себе, а й для інших. Вони створили ЖК Кримський Квартал – квартал патріотів. Тут живуть волонтери, активісти, ветерани – люди, які власними руками змінюють Україну», - написав Порошенко у «фейсбуці».

 

Він також нагадав, що звільнення Криму від російської окупації передбачає програма лише однієї політичної сили – партії «Європейська солідарність», а реваншисти з команди Януковича атакують усі європейські реформи.

 

«По всім напрямкам – армія, мова, віра – йде наступ. Ліквідують децентралізацію, ліквідують судову систему. Ключовий реванш – це коли всі бандити Януковича зараз поприїжджали. При мені вони носа боялися показати, зараз вони відчувають себе господарями. І наша тверда і принципова позиція – ми будемо захищати наші надбання, ми будемо захищати нашу державу. Не випадково питання Криму знаходиться в програмі лише нашої партії», – заявив лідер партії Петро Порошенко під час спілкування з кримськими переселенцями.

«Зараз не можна мовчати, необхідно об’єднати усіх довкола «Європейської солідарності», бо це єдина команда, яка здатна захистити країну і відстояти здобутки останніх п’яти років. Саме тому я не можу кинути політику і йти відпочивати, бо крім нас цього ніхто не здатен зробити», – переконаний Петро Порошенко. 

Він подякував місцевим жителям за гостинність, патріотизм і віру у спільну перемогу. Кримський квартал у передмісті Києва створили волонтери-патріоти із Криму. Зараз це домівка для десятків активістів, ветеранів і всіх, хто  власними руками зміцнює Україну та бореться за повернення українського Криму. Запрошення відвідати Кримський квартал Петро Порошенко отримав під час зустрічі з севастопольськими активістами у партійному офісі в День міста Севастополь. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: