Під час святкування Різдва на Закарпатті сталася різанина

Під час святкування Різдва на Закарпатті сталася різанина
Молодика, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження, затримано
Фото: zk.npu.gov.ua

Двоє чоловіків отримали поранення

Між двома групами чоловіків під час святкування Різдва сталася бійка, через що поранення отримали двоє чоловіків. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Закарпатської області.

25 грудня близько 3:00 ночі в поліцію надійшла інформація про бійку у поселенні в селі Великі Береги Закарпатської області.

«Встановлено, що близько 1:00 ночі під час святкування католицького Різдва, між двома групами молодих жителів поселення виникла побутова сварка. Далі чоловіки побилися, у результаті чого двоє з них, віком 27 і 30 років, отримали колото-різані рани. У старшого – серйозне ушкодження руки. В молодшого – поранення шиї та спини. За попередньою інформацією, рани завдані саморобним предметом, схожим на меч, та ножем», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Особу, яка завдала тілесні ушкодження, поліція вже затримала – це 19-річний житель поселення. Його затримано в порядку ст.208 КПК і взято під варту. Наразі слідство у справі триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: