Погода на четвер: снігопади, заметіль і ожеледь

Погода на четвер: снігопади, заметіль і ожеледь

У Києві в ніч на четвер сніг, удень без опадів

Найближчої доби, 24 січня, в північно-західній частині України збережеться морозна погода зі снігом, який удень на півночі припиниться; південно-східна частина опиниться в теплішій повітряній масі з опадами у вигляді снігу та дощу, повідомляє Укргідрометцентр.

У східних і центральних областях очікується сніг із переходом у дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, вночі в Харківській та Луганській областях рясний сніг, температура вночі 2-8° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла.

У південній частині країни в четвер дощ, уночі місцями з мокрим снігом, температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла, в Криму 9-12°. На решті території - сніг, лише вдень у північних областях без опадів, температура вночі 7-12° морозу, вдень 3-8° морозу.

На дорогах країни, окрім крайнього півдня, ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, уночі в східній частині пориви 15-20 м/с, хуртовини.

У Києві в ніч на четвер сніг, удень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 5-7° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, за весь період метеорологічних спостережень у Києві 24 січня найвища температура вдень була зафіксована на відмітці 8,4 градусів вище за нуль у 1899 році, найнижча вночі - на відмітці 27,1 градусів морозу в 1892 році.

У п'ятницю, 25 січня, в західних і північних областях часом сніг, у центральних і східних областях невеликий мокрий сніг і дощ, лише в південній частині без опадів. На дорогах, окрім крайнього півдня, ожеледиця.

Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с.

Температура в західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях уночі 4-9° морозу, на півночі Лівобережжя до 12°, удень 1-6° морозу; на решті території вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вдень у південних областях 1-6° тепла, в Криму до 12°).

У Києві в ніч на п'ятницю помірний, удень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8°, удень 3-5° морозу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: