Поки у Білорусі мільйони протестують, Лукашенко вітає артистів та розшаркується з Індією та Кореєю

Поки у Білорусі мільйони протестують, Лукашенко вітає артистів та розшаркується з Індією та Кореєю
Лукашенко привітав Індію та Корею з національними святами
Фото з відкритих джерел

Президент охопленої мітингами країни займається дипломатичною рутиною

У Білорусі вже кілька днів поспіль тривають мільйонні протести, а їхніх учасників та навіть випадкових громадян по-звірячому б'ють та катують силовики, глава цієї держави займається... привітаннями білоруських артистів з днем народження, а Індію та Корею - з національними святами.

Відповідними повідомленнями наповнена зранку стрічка новин державного інформагентства Білорусі «Белта» - із посиланнями на сайт глави держави.

awrg

Такий трічка новин державного інформагентства

Напередодні стало відомо, що Євросоюз, ймовірно, введе санкції проти Білорусії вже у серпні цього року.

Згідно з підсумковими даними ЦВК Білорусі, перемогу на виборах здобув Лукашенко, набравши 80,1% голосів. Тихановська отримала 10,1%, Дмитрієв - 1,2%, Анна Канопацька - 1,67%, Сергій Черечень - 1,14%. Проти всіх проголосували 4,59%.

Також зазначимо, що опоненти Олександра Лукашенка на виборах президента Білорусі не визнали його перемогу після оголошення результатів у п'ятницю, 14 серпня.

Після оголошення результатів виборів президента Білорусі опозиційна кандидатка Світлана Тихановська заявила про створення координаційної ради з передачі влади.

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян натякнула, що Росії потрібно ввести своїх військових у Білорусь, у якій уже кілька днів протестують громадяни, незгодні з результатами президентських виборів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: