Поліція Стамбула виписали понад дві тисячі штрафів через порушення карантину

Поліція Стамбула виписали понад дві тисячі штрафів через порушення карантину
За період між 28 березня та 5 квітня у Стамбулі покарано штрафами 2141 людину

Сума штрафів становить близько 230 тисяч доларів США

За недотримання чи порушення карантинних обмежень у Стамбулі вже накладено адміністративних стягнень у вигляді штрафу на 2141 людину.

Про це повідомили в Стамбульському управлінні поліції.

«За період між 28 березня та 5 квітня загалом було покарано штрафами 2141 людину. Загальна сума 1 мільйон 480 тисяч 29 турецьких лір (близько 230 тисяч доларів США - ред.)», - повідомили в поліції.

Окрім того, були закриті та опечатані 95 установ, які продовжували працювати попри заборону, а також було заборонено рух 43 транспортним засобам.

У ніч з 3 на 4 квітня в Туреччині було посилено карантинні заходи. Зокрема особам, молодшим 20 років, заборонено виходити на вулицю, всі зобов’язані носити захисні маски, на 15 днів закрито в’їзд та виїзд автотранспорту до 30 великих міст та провінції Зонгулдак.

Як повідомлялося раніше, кількість людей, які померли в результаті інфікування коронавірусом у Туреччині, досягла пів тисячі. За одну добу виявлено 3013 нових випадків інфікування, 76 людей померли, 786 пацієнтів одужали.

Зазначимо, що Туреччина мінімізує пересування своїх військ в зонах операцій в сусідній Сирії у зв'язку зі зростанням кількості заражених і загиблих від коронавірусу серед турецьких громадян.

До слова, будівельні гіпермаркети на Київщині відмовилися закриватися на карантин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: