Політолог: Новинський вважає себе діловим партнером Ісуса Христа

Політолог: Новинський вважає себе діловим партнером Ісуса Христа
opposition.org.ua

Голобуцький прокоментував заяву олігарха Вадима Новинського щодо обшуків, які провела у його компанії Служба безпеки

Політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у Facebook прокоментував заяву нардепа від «Опозиційного блоку» олігарха Вадима Новинського щодо обшуків, які провела у його компанії Служба безпеки. «Судячи зі слів, Новинський вважає себе не просто православним меценатом, а просто таки діловим партнером Ісуса Христа))», - написав політолог.

.jpg_06

Як повідомлялось, Новинський відреагував на обшуки СБУ у своїй компанії, зокрема, словами: «Для мене абсолютно очевидно, що це нахабна, бандитська атака на мене як бенефіціара групи компаній. Причина одна - моя непримиренна політична і громадянська позиція, а також моя діяльність як опозиційного політика і мецената Української православної церкви», - зазначив Новинський.

Нагадаємо, у п'ятницю прес-служба «Смарт-Холдингу» заявила про начебто незаконні обшуки на підприємствах групи. «Представники СБУ, прикриваючись сумнівними рішеннями судів, зайшли в офіси підприємств, заявляючи, що їх мета - вивчення питання про нібито «причетність підприємств холдингу до фінансування тероризму», - йшлося в повідомленні.

«Метою силовиків стали офіси компанії «Смарт Мерітайм Груп» (м.Херсон), представництва компанії Regal Petroleum в Україні (с. Яхники, Полтавської області), а також компанії, що є мажоритарним акціонером банку «Юнекс». Можливо, готуються показові обшуки в офісах інших підприємств холдингу», - повідомили в прес-службі.

«Смарт-Холдинг» заявив, що ні керуюча компанія, ні її підприємства, ні її бенефіціар Новинський «не мають ніякого відношення до цих надуманих звинувачень».

Як відомо, Вадим Новинський отримав громадянство України від тодішнього президента Віктора Януковича 1 червня 2012 року. Бізнесмен був одним зі спонсорів Януковича та Партії регіонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: