Поляки затримали на кордоні підозрюваного у вбивстві українця в Гданську

Поляки затримали на кордоні підозрюваного у вбивстві українця в Гданську

Чоловіка затримано при спробі виїхати з Польщі в Україну у пункті пропуску «Медика-Шегині»

У четвер, 2 листопада, польські органи правосуддя затримали підозрюваного у вбивстві громадянина України у Гданську. 

Чоловіка затримано при спробі виїхати з Польщі в Україну у пункті пропуску «Медика-Шегині». Про це Укрінформу повідомила речник поліції у Гданську Каріна Камінська.  

«Учора на пункті пропуску «Медика» було затримано 38-річного громадянина України, якого підозрюють в тому, що він мав зв'язок з цим вбивством. Зараз його конвоюють до Гданська»,- сказала вона.

За її словами, після прибуття до Гданська підозрюваного у вбивстві буде поміщено у слідчому ізоляторі, а в суді завтра буде розглянуто подання про його тимчасовий арешт.

Камінська зазначила, що підозрюваному у вбивстві загрожує довічне ув'язнення або ув'язнення на 25 років.  

Речник також поінформувала, що з чотирьох раніше затриманих у цій справі українців віком від 25-ти до 40 років, одного вже відпущено, а решту осіб буде звільнено найближчим часом. Вона зазначила, що чоловіків допитано в якості свідків і їм не висунуто жодних звинувачень. 

Нагадаємо, 1 листопада у Гданську помер громадянин України, на якого напали з ножем на автобусній зупинці, завдавши йому чотири удари ножем в живіт.

Раніше повідомлялося, що поліція у польському місті Гданськ затримала чотирьох українців за підозрою у вбивстві 49-річного співвітчизника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: