Попов каже, що керував столицею при Януковичі, як під арештом

Попов каже, що керував столицею при Януковичі, як під арештом
Екс-голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов

Екс-голова КМДА не хоче повертатися в мерське крісло

На посаді голови Київської міської державної адміністрації працювати цікаво, але треба жити на роботі, а це дуже складно.

Про це екс-голова КМДА Олександр Попов розповів у інтерв’ю «Главкому».

«Ця робота була надзвичайно цікавою і опікуватися життям столиці я сприймав як велику честь. Але ці три роки в КМДА я провів як під арештом: ні особистого часу, нічого... Якщо чесно, повернутися в адміністрацію я б не хотів, принаймні за нинішніх обставин», - сказав він.

Попов вважає, що нинішня влада лише руйнує і ділить місто.

«Я люблю залишати після себе хороший слід, коли видно, що щось зроблено було: мости та розв’язки, станції метро, школи та дитсадки... Мені здається, зараз немає запиту на це. Сьогодні все виглядає лише так: зруйнували, поділили...», - зазначив екс-голова столичної мерії.

Крім того, він розуміє, що не зможе працювати, адже не має однодумців при владі.

«Робота в столиці – це командна робота президента, прем'єр-міністра і глави адміністрації. Тільки так можна столицю розвивати, досягати результатів», - запевняє Попов і згадує, що колись так співпрацював із Януковичем і Азаровим.

Він заявив, що поки не повертатиметься в політику, хоча й мав пропозиції.

«Мені робили пропозиції взяти участь у виборах і до місцевої, і до Верховної Ради. Але я вважаю, що поки не пройду етап своєї реабілітації, приймати такі пропозиції нечесно і неправильно», - сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: