Порошенко їде до Франції на зустріч з Олландом

Порошенко їде до Франції на зустріч з Олландом
прес-служба Адміністрації Президента

Візит Порошенко припадає на дату, коли збірна України гратиме останній матч на Євро-2016 проти поляків

У вівторок, 21 червня, президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до Французької Республіки. Про це повідомляє сайт глави держави.

«Програмою візиту передбачено зустрічі глави Української держави з президентом Франції Франсуа Олландом, головою Національних зборів Франції Клодом Бартолоном та головою Сенату Франції Жераром Ларше», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що візит Порошенко припадає на дату, коли збірна України гратиме останній матч на Євро-2016 проти поляків. Чи відвідає президент гру у Марселі, не уточнюється.

Як повідомлялося, 8 червня верхня палата парламенту Франції ухвалила з поправками резолюцію, яка містить звернення до уряду щодо пом’якшення режиму санкцій Європейського Союзу проти Російської Федерації, але при цьому обмеження пропонується залишити до виконання Мінських угод.

«За» відповідне рішення проголосувало 302 сенатори, «проти» - 16.

Посольство України у Парижі закликало уряд Франції до твердості після того, як верхня палата парламенту Франції, Сенат, ухвалила резолюцію з закликом до поступового і поетапного скасування санкцій проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: