Порошенко підпише закон про «розфренд» з Росією у понеділок

Порошенко підпише закон про «розфренд» з Росією у понеділок
Петро Порошенко не зволікатиме із підписанням закону про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією

Закон набуде чинності на наступний день після офіційної публікації

Президент України Петро Порошенко заявив, що в понеділок, 10 грудня, підпише закон про припинення дії договору про дружбу з Росією. Про це він заявив під час промови з нагоди 150-річчя товариства «Просвіта».

Верховна Рада схвалила припинення великого договору про дружбу з РФ 6 грудня. Народні депутати, враховуючи збройну агресію Російської Федерації проти України, постановили припинити з 1 квітня 2019 року дію договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією.

Закон набуде чинності на наступний день після офіційної публікації.

17 вересня президент Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про припинення дії договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією.

В МЗС РФ заявили, що підписаний Порошенком  указ про відмову від продовження Договору про дружбу, співробітництво і партнерство з Росією є «деструктивними кроками, які викликають глибокий жаль».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: