Порошенко порадував блогерів: в Україні можуть створити центр з протидії пропаганді. На п’ятому році війни

Порошенко порадував блогерів: в Україні можуть створити центр з протидії пропаганді. На п’ятому році війни

Президент України Петро Порошенко підтримав ідею блогерів щодо посилення в Україні протидії російській пропаганді і запропонував створити відповідний координаційний центр. Про це стало відомо після зустрічі українських блогерів із главою держави, які відбулась напередодні.

Як розповів блогер Віктор Пузанов, саме протидія російській пропаганді стала основною темою розмови з президентом.

«Хлопці (блогери – ред.) дійсно були всі різні, кожен зі своїм акцентом. Військові блогери запитували про своє, Дана Ярова - про економіку. Але основний упор на зустрічі, звичайно, був на інформаційну безпеку і на комунікаційних стратегіях. Ні, особливого срачу не сталося, але так чи інакше всі висловили основну, мабуть, нашу загальну претензію - немає в країні організованої протидії пропагандистській машині самі_знаете_кого (Росії – ред.)», - написав Пузанов у Facebook.

Блогер зазначив, що у відповідь на їх претензії Порошенко запропонував створити координаційний центр з протидії пропаганді.

«Ми отримали у відповідь кілька абсолютно конкретних пропозицій. Можна створити координаційний центр - нам дали через кого це можна почати робити. Нам всім або будь-кому з нас можуть хоч із завтрашнього дня давати час на каналі, що йому належить (мова йде про «5 канал» - ред.), - можна зробити блог, або інформаційно-аналітичну програму», - уточнив Пузанов.

Блогер резюмував, що розмова із президентом була змістовною, зокрема, щодо протидії пропаганді.

Зазначимо, зустріч президента із блогерами відбулася 9 березня. На ній, зокрема були присутні Ігор Бігдан, Юрій Бірюков, Олег Болдирєв (Мартін Брест), Роман Донік, Богдан Карпенко, Олександр Нойнець, Олександр Марченко (Serg Marco), Ярослав Матюшин, Олена Монова (Олена Сазонова), Мирослав Олешко, Олексій Петров, Віктор Пузанов, Денис П’ятигорець, Віктор Трегубов, Дана Ярова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: