Порошенко привітав Нетаньягу з перемогою на виборах

Порошенко привітав Нетаньягу з перемогою на виборах

Порошенко також зазначив, що очікує на подальшу українсько-ізраїльську співпрацю

Президент України Петро Порошенко привітав прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу з перемогою його партії «Лікуд» на парламентських виборах.

Про це Порошенко написав у своєму Twitter.

«Вітаю свого друга Біньяміна Нетаньяху з результатами виборів -2019! Голоси ізраїльтян на парламентських виборах – найкраще підтвердження їхньої підтримки очолюваного Вами уряду!», – наголосив Президент.

Петро Порошенко також зазначив, що очікує на подальшу українсько-ізраїльську співпрацю і високу динаміку політичного діалогу. 

Як повідомляє Reuters, після підрахунку більше 99% голосів виборців партія прем'єр-міністра Ізраїлю Лікуд, по всій видимості, отримує 65 з 120 місць в Кнесеті, а сам Нетаньяху - пост глави наступного коаліційний уряду. Це буде його рекордний п'ятий термін в якості прем'єр-міністра.

У вівторок, 9 квітня, в Ізраїлі почалися позачергові вибори в Кнесет (парламент). Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху, лідер правої партії Лікуд, домагався п'ятого терміну повноважень, незважаючи на те, що зіткнувся із звинуваченнями в корупції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: