Порошенко в Тбілісі зустрінеться з президентом і прем'єром Грузії

Порошенко в Тбілісі зустрінеться з президентом і прем'єром Грузії
Порошенко перебуває у Грузії з першим офіційним візитом

Сторони планують підписати низку двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення стратегічної співпраці між Україною та Грузією

У вівторок під час свого візиту до Грузії президент України Петро Порошенко проведе зустрічі з президентом Грузії Георгі Маргвелашвілі та прем'єром Георгі Квірікашвілі, передає прес-служба АП.

«(У вівторок - ред.) 18 липня у Тбілісі Глава української держави зустрінеться з президентом Грузії Георгі Маргвелашвілі, прем’єр-міністром Георгі Квірікашвілі, спікером Парламенту Іраклі Кобахідзе та грузинськими депутатами», - йдеться у повідомленні.

Сторони планують підписати низку двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення стратегічної співпраці між Україною та Грузією.

Також глави двох держав відкриють роботу бізнес-форуму в Тбілісі.

Також зазначається, що наступного дня, 19 липня, Порошенко відвідає столицю Автономної Республіки Аджарія - місто Батумі, де також проведе зустрічі з головою уряду Аджарії Зурабом Патардзе.

Разом із президентом Грузії та головою уряду Аджарії президент України візьме участь у роботі інвестиційного круглого столу в Батумі.

Також під час візиту заплановане спілкування Петра Порошенка з українською громадою Грузії.

Нагадаємо, 17 липня Порошенко прибув з робочим візитом до Грузії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: