Порошенко заявив про важливість відкриття Берегівської об’їзної дороги

Порошенко заявив про важливість відкриття Берегівської об’їзної дороги
15 березня президент перебуває з візитом на Закарпатті
Фото: прес-служба президента

За словами Порошенка, на 2019 рік для ремонту закарпатських доріг державного та місцевого значення в державному бюджеті передбачена рекордна сума

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Закарпатської області заявив, що дуже важливою є реалізація проекту з будівництва Берегівської об’їзної дороги, яка з’єднає угорський автобан М3 з трасою міжнародного значення «Чоп – Київ».

«Після відкриття пункту пропуску біля села Дийда будуть оптимізовані автотранспортні потоки між Україною та країнами ЄС», - сказав президент.

За його словами, на 2019 рік для ремонту закарпатських доріг державного та місцевого значення в державному бюджеті передбачена рекордна сума - близько 870 млн грн.

«До неї ще додадуться проекти Фонду регіонального розвитку та кошти місцевих бюджетів. Необхідно розпочати роботи вже найближчими тижнями», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, в аеропорті Ужгорода вперше з літа 2016 року приземлився пасажирський літак. Раніше роботу аеропорту було заморожено через відсутність дозволу на польоти від Словаччини, над територією якої закінчується злітна смуга.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: