Премія «Золота дзиґа»: «Кіборги» визнали найкращим фільмом 2017 року

Премія «Золота дзиґа»: «Кіборги» визнали найкращим фільмом 2017 року
Постер фільму «Кіборги»

«Золота дзиґа» - українська національна кінопремія, що присуджується за професійні досягнення у розвитку українського кінематографу

Фільм «Кіборги» українського режисера Ахтема Сеітаблаєва переміг у номінації «Найкращий фільм 2017 року» на кінопремії «Золота дзиґа».

Про це повідомляє Українська кіноакадемія у Twitter.

«Це дуже хвилююче і відповідально. Я вдячний академікам за те, що наш фільм «Кіборги» номінували на кінопремію «Золота Дзиґа». Успіх цієї кінострічки надихає і мотивує, хоча мене поки що не номінували як режисера. Професія режисера вимагає постійного навчання. Нині наша команда працює над зйомками фільму «Захар Беркут». Маємо надію, що робота над кінострічкою закінчиться до середини червня», - заявив в коментарі 1+1 режисер Ахтем Сеітаблаєв. 

У номінації «Вибір глядача» переміг фільм «Dzidzio Контрабас».

«Золота дзиґа» - українська національна кінопремія, що присуджується за професійні досягнення у розвитку українського кінематографу. У 2018 році її присуджують вдруге.

Нагадаємо, американські конгресмени стоячи аплодували після перегляду стрічки «Кіборги».

Фільм «Кіборги» вийшов в український прокат 7 грудня 2017 року. Знімальна команда разом з фондом «Повернись живим» почали соціальну ініціативу # ЯНебайдужій, завдяки якій 5 грн. з кожного купленого квитка піде на допомогу сім’ям загиблих в ДАП.

Також читайте: Режисер Ахтем Сеітаблаєв: Так, фільм «Кіборги» - це пропаганда. Пропаганда здорового глузду і смаку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: